Please select your page

SÅDAN GØR VI

 

Sådan gør vi

Som standard tilbyder vi et virksomhedsbesøg og to iterationer for udvikling af specialdesignede Action-cards®. Ved virksomhedsbesøget kommer de relevante konsulenter fra Action-cards® ud og ser på din virksomhed og de konkrete forhold, I arbejder under.

Ved første iteration fremsendes et groft udkast på indhold af Action-cards®, hvor din virksomhed kan give sin umiddelbare feedback og kritik af disse Action-cards®. Herefter vurderer vi denne feedback og kritik, laver de nødvendige justeringer og fremsender et nyt og forfinet udkast af Action-cards® til din virksomhed.

Din virksomhed giver sin sidste feedback og kritik til Action-cards®, som vi forholder os til, og laver igen de nødvendige og sidste ændringer. Herefter fremsendes de trykte Action-cards® til din virksomhed.

Hertil kommer, at vi tilbyder uddannelse og træning i brug af Action-cards® samt rådgivning omkring, hvordan jeres Action-cards® passer ind i jeres samlede sikkerhedssystem.

Action-cards® er et helhedskoncept, hvor kvalitetssikringen af disse er helt afgørende. Action-cards® står selv for hele produktionen af jeres Action-cards®, herunder trykning og samling af Action-cards® samt levering til døren – alt sammen for at sikre et optimalt produkt.