Please select your page

CORS Group er bygget på en brændende
ambition om at gøre en forskel

 Vi, der arbejder i virksomheden, har hver vores indgangsvinkler til at beskæftige os med sikkerhed, så du vil opleve, at vi både besidder teknisk og teoretisk dybde, praktisk erfaring og masser af energi.

Her på siden kan du se de personer, som udgør teamet og ledelsen af Copenhagen Risk & Safety Group – og det er også primært os, du har med at gøre i de konkrete opgaver.

Herudover kan vi efter opgavernes karakter og omfang trække på et antal dygtige medarbejdere. Samlet set giver det dig et fleksibelt, kompetent og konkurrencedygtigt hold.

Vi stiller altid gerne op til en ganske uforpligtende samtale. Med fuldt fokus på dine tanker og behov. Ring eller skriv til os på et af de nedenstående numre eller adresser.Ivan T. Herrmann
Ejer & Partner
+ 45 2275 6975
ivan@cors-group.com

Ivan har en stærk baggrund i risikomanagement disciplinen med en uddannelse som civilingeniør og et PhD i kvantitative analysemetoder med fokus på usikkerheder og risici i beslutningsprocesser fra Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og UC Berkeley i USA. Som en del af Ivans arbejde på universitetet har han publiceret mere end ti videnskabelige artikler. Jævnligt peer-reviewer Ivan artikler for forskellige internationale videnskabelige journals, herunder journals, der er rangeret i top 100 på ISI-listen over mest citerede journals i verden. Ivan har pædagogikum fra DTU og har undervist i tre år på universitetet. I otte år har Ivan desuden arbejdet som kystlivredder i forskellige organisationer i Danmark, hvorigennem han kontinuerligt har arbejdet med kvalitetsudvikling af kystlivredning. Ivan er ekstern underviser på Katastrofe- og risikomanager uddannelsen på Metropol i København, hvor han underviser i kvantitative metoder.Mads Stenfatt
Salgsansvarlig
+45 6199 6106
mads@cors-group.com

Mads har en HD i Business Administration (Marketing Management) med vægt på segmentering og produkt-prissætning fra Copenhagen Business School. Denne HD fik han sideløbende med hans job som konsulent for Hewlett-Packard. Mads har en bred erfaring primært fra IT og televirksomheder, hvor han har arbejdet med produktudvikling og prisoptimering samt ressource- og salgsledelse. Mads’ speciale er at hjælpe salgsorganisationer med at forøge sin bundlinje og hjælpe dem med prioritering af tid og ressourcer brugt på salg.Anders Kilen
anders@cors-group.com

Anders har været ansat i Forsvaret siden 1995, både i Hæren og i Søværnet, og har flere udsendelser i internationale missioner bag sig. Anders er nu ansat hos Forsvarets sundhedstjeneste, Center for militær fysisk træning hvor han arbejder med fysisk præstationsoptimering af danske soldater og skriver sideløbende et PhD i samarbejde med Institut for idræt og ernæring på Københavns Universitet. Gennem tjenesten i Forsvaret har Anders arbejdet med uddannelse og udvikling af undervisningsmateriale og instrukser til brug i kritiske situationer.Christian R. Andersen
christian@cors-group.com

Christian har en fortid i Hæren hvor han har fokuseret på taktisk førstehjælp, og har en udsendelse i international mission bag sig. Christian er uddannet professionsbachelor i Katastrofe- og risikomanagement, og har erfaring fra forskellige sikkerhedsvirksomheder i Danmark, hvor han bl.a. har deltaget i VIP beskyttelse og anti-terror løsninger.

Sammy S. Rasmussen
sammy@cors-group.com

Sammy er ambulancebehandler, niveau 2, og er i gang med at blive uddannet til paramediciner. Sammy er tidligere uddannet brandmand og kystlivredder, og har igennem kystlivredning forstået uddannelse af nye kystlivreddere. Han har også erfaring med erhvervsdykning med speciale i redningsdykning. Igennem et privat dansk personbeskyttelsesfirma har Sammy også deltaget i diverse sikkerhedsløsninger, primært i forbindelse med udenlandske VIP besøg på dansk jord.

Vi samarbejder blandt andet med:


Ensure

Copenhagen Risk and Safety Group har et stærkt samarbejde med André Ohlsén som er partner hos Ensure – International Insurance Broker. Ensure er et af landet største danskejet forsikringsmæglervirksomheder, der leverer uvildig rådgivning, risikoafdækning og styring af forsikringsprogrammer for mellemstore samt større virksomheder i Danmark.

Ofte vil der være en god sammenhæng i at få et møde med Ensure for at afklare de bestående forsikringsforhold kombineret med de tiltag som Copenhagen Risk and Safety Group kommer med. Kombineret vil det løfte virksomhedens risikostyring til et højere niveau, og der vil dannes et overblik som er unikt for ledelse samt bestyrelse. Kontakt André Ohlsén igennem CORS Group eller direkte på tlf. 81 72 02 13.

Kønig Advokater

Tillige har Copenhagen Risk & Safety Group et samarbejde med Kønig Advokater omkring de juridiske aspekter af organisationers og virksomeheders risikostyring. Hvis der er gennemført et eller flere risikoregulerende projekter i samarbejde med Copenhagen Risk & Safety Group kan der typisk tilbydes en attraktiv pris på den juridiske afklaring omkring jeres risikostyring. Kontaktperson hos Kønig Advokater er advokat Matti Taul Korpela og kan træffes direkte på tlf. 20 22 96 30.

Cardiocare

Vi samarbejder med Cardiocare om førstehjælpstræning. Cardiocare tilbyder professionele og certificerede instruktører til førstehjælpstræning. 

Vision

Copenhagen Risk & Safety Group ønsker at minimere skader på mennesker og materiel. Vores langsigtede mål er at gøre sikkerhed til et konkurrence parameter mellem organisationer, som ønsker at højne deres sikkerhed.

Mission

Copenhagen Risk & Safety Group vil hjælpe virksomheder og organisationer med at minimere deres risici og uddanne relevant personel til at være handlingsorienterede i tilspidsede situationer.


Copenhagen Risk & Safety Group salg- og leveringsbetingelser – Salgs-og-leveringsbetingelser.