Please select your page

Vær godt forberedt med Action-cards®

 

Hvad er Action-cards®?

-

Action-cards® er kort som er fysisk meget robuste og kan bruges i alle de kritiske situationer, du typisk kommer ud for.

-

Action-cards® giver dig et hurtigt overblik i den skarpe situation over de ting, som din organisation forventer, at du skal gøre i den konkrete situation.

-

Action-cards® bliver specialdesignet til din organisation og vil derfor passe præcist til de alvorligste og hyppigste kritiske hændelser, som din organisation måtte komme ud for.

Sådan skaber Action-cards® værdi for dig og din organisation:

 

I kritiske situationer kan folk sjældent huske specifikke detaljer om håndtering af en kritisk situation. Action-cards® løser denne udfordring ved at give let og overskuelig adgang til de procedurer, som din organisation forventer, at du og dine folk følger i en kritisk situation. Dette kan være med til at redde liv og mindske skader.

 

Med Action-cards® er antallet af beslutninger, som du og dine folk ellers skulle forholde sig til, blevet minimeret betydeligt.

 

Den tvivl, der ofte kan opstå i kritiske situationer om, hvad den rigtige handling er, er elimineret eller drastisk minimeret med Action-cards®.

 

Med Action-cards® ved du og din organisation, at det er de rigtige handlinger, der bliver udført i den kritiske situation.

 

Med Action-cards® vil du og din organisation spare meget tid og ressourcer, da du og dine folk normalt ville skulle bruge meget tid via grundig og hyppig uddannelse for at opnå samme niveau af sikkerhed i håndtering af en kritisk hændelse, som man får med Action-cards®.

 

Hvis en person skal køres på hospitalet, er det vigtigt for personalet på hospitalet at få så præcise informationer om, hvad der er sket, hvornår det er sket og hvad der allerede er givet af behandling. Action-cards® er netop designet til at opfylde dette behov.

 

Action-cards® giver dokumentation for, at din organisation har gjort de rigtige ting på det rigtige tidspunkt i en kritisk hændelse. I en efterfølgende sagsbehandling om ansvarsplacering og erstatning er Action-cards® et unikt instrument til at dokumentere, at din organisation har gjort de rigtige ting på det rigtige tidspunkt.

 

Det vigtigste ved anvendelsen af Action-cards® er, at de kan være med til at redde liv.

Du kan læse mere om Action-cards® her: www.action-cards.com.
“Det handler om at være godt forberedt – med Action-cards®.”