Please select your page

Klar snak skaber dialog
og bedre beslutninger

 


Som rådgivere giver vi dig et professionelt mod- og medspil, som tilfører målbar værdi til dine beslutningsprocesser. For ét er at have et stærkt overblik over organisationens risikoniveau – noget andet er at omsætte viden til handling.

Vi stiller med et stærkt hold af kompetente medarbejdere, som fx kan hjælpe med at udvikle, designe, implementere og vedligeholde de sikkerhedstiltag, du træffer beslutning om. Afhængig af opgavens art og omfang anvender vi de nødvendige værktøjer til at sikre de bedste løsninger for din organisation.

Erfaringsmæssigt ved vi også, at der kan findes en ubalance mellem virkeligheden og ledelsens forestilling af virkeligheden. Det er en uholdbar situation, og som rådgivere sætter vi en ære i at dokumentere og fremføre vores ærlige meninger og klare anbefalinger.

Vi siger ikke, hvad du gerne vil høre – men hvad vi konstaterer og anbefaler. Den indgangsvinkel skaber basis for en kvalificeret dialog og bedre beslutninger.

Sikkerhed handler også
om effektivitet

Usikre medarbejdere er mere stressede og oftere syge end gennemsnittet – og de er mindre effektive på jobbet. Derfor handler sikkerhed ikke kun om at minimere risikoen for forskellige former for ulykker men i høj grad også om effektivitet. Copenhagen Risk & Safety Group kan hjælpe med at identificere og udløse potentialet – fx gennem kompetenceudvikling af medarbejdere, optimering af arbejdsgange eller investering i anbefalede hjælpemidler.