Please select your page

Fortæl at du tager sikkerhed seriøst

 


Har du modtaget en analyse eller rådgivning fra Copenhagen Risk & Safety Group kan du, i de fleste tilfælde, også få et sikkerheds-audit certifikat.

Sikkerheds-audit certifikatet fra Copenhagen Risk & Safety Group kan du bruge til at fortælle dine medarbejdere, kunder og andre interessenter at din virksomhed tager sikkerheden seriøst.

Et sikkerheds-audit certifikat fortæller at I har modtaget en relevant analyse eller rådgivning fra os.

Sikkerheds-audit certifikatet kan sættes op, fx på en væg, og man modtager det også elektronisk, så det kan blive lagt på jeres egen hjemmeside.

 


 

 


Intet er statisk

Både in- og eksterne forhold er i konstant forandring, og det samme gør sig gældende for enhver organisations risikoniveau. Derfor er det vigtigt at arbejde kontinuerligt med området – fx ved at evaluere og opdatere beredskabsplaner, sikre et tilfredsstillende kompetenceniveau og gennemføre realistiske øvelser.

Ønsker din virksomhed eller organisation et vedvarende fokus på sikkerhed, som bliver tredjeparts-kontrolleret kontinuerligt af Copenhagen Risk & Safety Group i samarbejde med Katastrofe- og Risikomanager uddannelsen på Københavns Professionshøjskole, så tilbyder vi dette i form af vores sikkerhedscertificering. Læs mere om vores sikkerhedscertificering her: certificering.